Levering

Levering

Welkom in de ModeStijl-winkel, we bieden gratis verzending voor alle bestellingen.
De transportwijzen die we ondersteunen zijn: DHL, UPS, FedEx, Epack en postkoeriers in verschillende landen, zoals: Singapore Post, France Post, Dutch Post, Norwegian Post, Deutsche Post, Swedish Post, Danish Post, China Post, Polen Post, Italiaanse Post, etc.

Opmerking: Vul uw bestelontvangstadres zorgvuldig in om ervoor te zorgen dat uw adres correct is. Zodat we uw bestelling succesvol kunnen afleveren.

Wij bieden verschillende internationale verzendmethoden op basis van uw bestellingsdetail.

Levertijd = verwerkingstijd + levertijd.
Verwerkingstijd = 1 ~ 3 werkdagen, de verwerkingstijdvariaties op basis van de items die u koopt.
Verzendtijd = De geschatte levertijd is 5-12 werkdagen.

De meeste bestellingen worden binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling verwerkt, inclusief productselectie, kwaliteitstesten en verpakking.
Vervolgens zullen we de bestelling plaatsen. Wanneer we uw bestelling plaatsen, stuurt ons systeem u automatisch een e-mail met de verzendinformatie, waaronder: trackingnummer van bestelling en trackingadres van bestelling.

Als u niet binnen 72 uur na het plaatsen van uw bestelling het trackingnummer van uw bestelling heeft ontvangen, neem dan tijdig contact met ons op.

Let op: we kunnen uw bestelling in uw mailbox plaatsen (als u thuis een mailbox heeft), controleer dan uw mailbox!

Verander bestelling
Als u de bestelgegevens wilt wijzigen, neem dan binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling contact op met onze klantenservice om de bestelling op tijd aan te passen. Na meer dan 24 uur kan het niet meer worden gewijzigd, want zodra onze bestelling is gegenereerd, begint deze onmiddellijk met het controleren en verzenden van de goederen.

Bestelling verwijderen
Als u de bestelgegevens wilt verwijderen, neem dan binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling contact op met onze klantenservice om uw bestelling op tijd te stoppen. Na meer dan 24 uur kunt u uw bestelling niet meer stoppen, omdat de bestelling mogelijk is verwerkt.

Neem bij vragen over verzending contact met ons op!